ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

17 Φεβ 2017

Άσε τον πλανήτη να σε θεραπεύσει!

Δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο από το να πατάτε ξυπόλυτοι στην Γη! Ο πλανήτης θα αναλάβει τα υπόλοιπα!
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής διαρκώς απομακρύνει τους ανθρώπους από την ροή ενέργειας στο σώμα τους! Φοράμε παπούτσια με λαστιχένιους ή πλαστικούς πάτους που μπλοκάρουν την αγωγιμότητα και βέβαια δεν κοιμόμαστε πια στο έδαφος όπως στο παρελθόν!

Επανασύνδεση με την Γη!
 Ο όρος «γείωση» αναφέρεται στην ανακάλυψη των σημαντικών πλεονεκτημάτων για την υγεία που προέρχονται από την επαφή-σύνδεση με την φυσική ηλεκτρική ενέργεια της επιφάνειας της Γης!
Το καλύτερο αντιφλεγμονώδες πάνω στον πλανήτη, είναι ο ίδιος ο πλανήτης! Όπως το φως του ήλιου μας προσφέρει την βιταμίνη D, η Γη μας προσφέρει ένα άλλο σημαντικό στοιχείο που ονομάζεται βιταμίνη G (Ground=έδαφος). Η Γείωση μπορεί να είναι τόσο θεμελιώδους σημασίας όσο το φως του ήλιου, ο αέρας, το νερά και τα θρεπτικά συστατικά!
Πειράματα έδειξαν ότι η Γείωση έχει ισχυρή επιρροή στη λεπτή ισορροπία μεταξύ της υγείας και της ασθένειας, καθώς και στο προσδόκιμο ζωής!

Ομαλοποίηση μέσω Γείωσης
Η ιδέα της επανασύνδεσης με την Γη αποκάλυψε ένα από τα σημαντικότερα θεραπευτικά μυστικά της φύσης! Για να αντιληφθείτε μόνοι σας την εμπειρία της γείωσης, απλώς καθίστε ή περπατήστε ξυπόλυτοι στο γρασίδι, στο χώμα ή στην άμμο, δηλαδή σε επιφάνειες-καλούς αγωγούς!
Την στιγμή που τα πόδια σας πατάνε στην Γη ή συνδέεστε με αυτήν μέσω καλωδίου, αλλάζει η ψυχολογία σας. Ξεκινά αμέσως η ομαλοποίηση του οργανισμού και η αντιφλεγμονώδης λειτουργία του σώματός σας! Οι άνθρωποι εμφανίζουν διαρκώς φλεγμονές επειδή είναι αποσυνδεδεμένοι από την Γη, την πηγή των ηλεκτρονίων που μπορούν να εξουδετερώσουν τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούν την καταστροφή των κυττάρων τους!

Τα οφέλη της Γείωσης
Όταν γειώνεστε, μεταφέρονται ελεύθερα ηλεκτρόνια από την γη στο σώμα σας! Και αυτά τα ελεύθερα ηλεκτρόνια είναι ίσως τα καλύτερα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν!
Το πρόβλημα είναι ότι χάνουμε την επαφή μας με την μητέρα Γη!
Ζούμε σε κλειστά διαμερίσματα «σπιρτόκουτα», φοράμε πλαστικά, οι δρόμοι είναι όλοι ασφαλτοστρωμένοι, η τροφή μας σε λίγο θα προέρχεται από εργαστήρια και απορούμε γιατί νοσούμε νοητικά και σωματικά!
Αν αποκοπείς από την πηγή σου, αργά η γρήγορα θα πεθάνεις, όπως αν κόψεις ένα κλαδί από τον κορμό του δέντρου!
Περισσότερες πληροφορίες στο www.earthing.com
από Awaken.gr

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: