ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Μαρ 2017

Απόλυτη Υγεία μέσω της ευγνωμοσύνης!

Η ευγνωμοσύνη είναι ένας από τους ταχύτερους τρόπους για να αρχίσει κανείς να βιώνει την απόλυτη υγεία στο σώμα και το μυαλό, να απολαμβάνει δηλαδή το κληρονομικό του δικαίωμά στην υγεία! 

Η μαγική δύναμη της ευγνωμοσύνης αυξάνει την φυσική ροή της υγείας στο μυαλό και το σώμα!

Όταν κάτι δεν σας αρέσει στο σώμα σας, δεν είστε ευγνώμονες γι' αυτό. Σκεφτείτε το. Μέσω του νόμου της έλξης, τα παράπονα για το σώμα σας φέρνουν ακόμα περισσότερα προβλήματα για να παραπονιέστε, κι έτσι, τα παράπονα για το σώμα ή την εμφάνισή σας θέτουν την ίδια σας την υγεία σε κίνδυνο.

Σκεφτείτε με ευγνωμοσύνη την υγεία που έχετε λάβει,
(παρελθόν), την υγεία που εξακολουθείτε να λαμβάνετε (παρόν) και την υγεία που  θέλετε να λάβετε (μέλλον)! Σκεφτείτε την ιδανική κατάσταση αυτού το οποίο επιθυμείτε να βελτιώσετε! Εκφράζοντας τις ευχαριστίες σας για την ιδανική κατάσταση οποιουδήποτε πράγματος, θέτετε σε κίνηση τους τροχούς της επιστροφής αυτής της ιδανικής κατάστασης σε εσάς!

Η ευγνωμοσύνη για την ιδανική κατάσταση του οποιουδήποτε μέρους του σώματος μας χρησιμοποιεί δυναμικά τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας ώστε να μαγνητίσουμε αυτή την ιδανική κατάσταση - μεμιάς!

Ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε να βελτιώσετε, πρώτα φανταστείτε τον εαυτό σας σε αυτή την ιδανική κατάσταση κι έπειτα νιώστε ευγνώμονες για την ιδανική κατάσταση σαν να την είχατε ήδη λάβει!
Οι φυσικές δυνάμεις εντός μας είναι οι πραγματικοί θεραπευτές της ασθένειας!
Ιπποκράτης
lovepeaceangelhapiness.blogspot.com
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: