ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

5 Μαρ 2017

Η σιωπή του Θεού είναι τα δάκρυά Του

Ο Σταυρός Του θα παραμένει πάντα σκάνδαλο στον παραλογισμό της ανθρώπινης ιστορίας! Πειστήριο ότι ουδέποτε θέλησε τον δικό μας θάνατο, αλλά πέθανε αυτός αντί για εμάς!
π. Λίβυος

Κάθε άνθρωπος, σπίθα μιας μεγάλης φωτιάς! Που μπορεί να ανάβει κάθε τι που αγγίζει! 

Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους ότι όλοι οι άνθρωποι είναι μέλη ενός Αγίου Σώματος! Σαν ένα transformer! Πόσος ακόμα χρόνος και πόνος!
*
Υψηλότερη προσευχή είναι η πράξη της αγάπης! 
Το μεγάλο μυστικό είναι να δημιουργείς νοητικά ισοδύναμα σε κάθε κατάσταση που θέλεις να αλλάξει! Έτσι αποβάλλεται ό τι δεν θέλεις και στην θέση του μπαίνει αυτό που θέλεις! Πώς; Προσευχή! Ενεργός "οραματισμός" αυτού που θέλεις! Αλλά δεν το σκέφτεσαι! Το ζεις! Και μάλιστα ως δεδομένο! Με εμπιστοσύνη στον Θεό που μόνο το καλό θέλει για όλα τα πλάσματα! 
*
Ολόκληρη η Δημιουργία υπακούει στον άνθρωπο που έχει ενωθεί με την ΧΡιστότητα εντός!
Τι σημαίνει Χριστότητα εντός; «Και ο Λόγος σαρξ εγένετο και εσκήνωσεν εν ημίν» Ο Χριστός είναι ο πυρήνας της ύπαρξης μας! Ένωση με τον Χριστό! Με την θεϊκή αγάπη και την άγια της Δύναμη!

Αν δεν ανεβάσεις την συνειδητότητά σου πάνω από τους περιορισμούς του φυσικού επιπέδου, η ζωή σου θα είναι μια επαναλαμβανόμενη καθημερινότητα ως το μοιραίο τέλος! 
* 
Μπορείς να κόψεις όλα τα λουλούδια, αλλά δεν μπορείς να εμποδίσεις την Άνοιξη να ‘ρθει!
Pablo Neruda 

«Η μυθολογία των Ελλήνων μπόρεσε να εκφράσει το Όλο όπως μόνο η μουσική μπόρεσε να εκφράσει το Ύψιστο!»

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: