ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

10 Απρ 2017

Την άνοιξη δεν τη βρήκα τόσο στους αγρούς, ή, έστω, σ’ έναν Μποτιτσέλλι, όσο σε μια μικρή Βαϊφόρο κόκκινη! Οδ. Ελύτης

Αν γκρεμίσεις με τον νου τον Ναό μέσα στον οποίο σε έχει βάλει ο Θεός, ο δρόμος μετά έχει πόνο! Πολύ πόνο! Ευλογημένες οι ψυχές που μένουν με αθωότητα και εμπιστοσύνη στον Ναό της Αγάπης!
*
Είμαστε διαμορφωτές της πραγματικότητας!
Όχι παθητικοί αποδέκτες της! Η ζωή γράφεται στο αιθερικό της ανάλογο που είναι εκτός χρόνου! Εκεί οι Ονειρευτές κρατούν ζωντανό το Όνειρο σας! Μην το σβήνετε! Αφήστε την Ομορφιά να κυλήσει ως εδώ… Η Δύναμη που σε υποστηρίζει και εκφράζεται μέσα από σένα, η ίδια σου η ψυχή, ξαναγράφει την όποια πραγματικότητα! Γιατί είναι υπέρτερη της! «Γίνεται» μόνο ό,τι υπογράφεις! Μην υπογράφεις τίποτα λιγότερο από το Όνειρο σου! Εκείνο ξέρει να αναπλάθει μαγικά τα πάντα!
*
Δεν έχει σημασία τι λέει ο νους! Η προσοχή μας του δίνει δύναμη! Βρες: ποιος είναι ο ακροατής;
Mooji 

*
Κάθε δάκτυλο αντιστοιχεί σε ένα συναίσθημα!
Ο αντίχειρας στο άγχος! Ο δείκτης στον φόβο! Ο μέσος στον θυμό! Ο παράμεσος στην λύπη! Ο μικρός στην ανησυχία-αυτοεκτίμηση!
*
Για τον Άγγελο, τον θριαμβευτή! 
Αγαπημένε μου Άγγελε, θερμά συγχαρητήρια για το υπέροχο σου ρεσιτάλ πιάνου στο οποίο είχα την χαρά να σε απολαύσω!
Θαυμάζω το θάρρος, την καλλιέργεια, την δύναμη ψυχής, την εργατικότητα, τον σεβασμό, την αγάπη σου για την Ουράνια Τέχνη, την Μουσική! Σου εύχομαι όπως κατέκτησες το κοινό σου τώρα, να συνεχίσεις την πορεία σου προς την Αρμονία, εμπνέοντας το ακροατήριο σε όλο και βαθύτερη κατανόηση της σημασίας που έχει η Αγάπη στη ζωή! Εσύ τα κατάφερες! Αγόρι μου από εδώ και στο εξής, άπλετο φως, χαρές, επιτυχίες στην ζωή σου και απόλυτη ευγνωμοσύνη στον Δημιουργό και στους γονείς σου που σε προίκησαν με τόσα ταλέντα!
Με αμέριστη Αγάπη, ένας υπηρέτης της!
Σ. Δημητριάδης
*
Το ένα χώμα κλέβει το άλλο! 
Χαρακτηριστικό της μετέπειτας ζωής του Λαζάρου λέγει η παράδοση, ήταν ότι δεν γέλασε ποτέ παρά μια φορά μόνο, όταν είδε κάποιον να κλέβει μια γλάστρα και είπε την εξής φράση: Το ένα χώμα κλέβει το άλλο! 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: