ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Μαΐ 2017

Να περνάς μέσα από την ζωή χωρίς να την πληγώνεις!

Το πανηγύρι τούτο θα τελειώσει! Και θα λογοδοτήσουμε για τα πεπραγμένα! Κάθε στιγμή που μας δίνεται δεν είναι παρά ανοιχτή πύλη προς το Θαύμα! Εδώ και τώρα! 

Τίποτα δεν σε ωφελεί, καμία άσκηση, καμία τελετουργία, καμία γνώση αν η καρδιά σου παραμένει αμετάβλητη!

Η συναναστροφή με καλά πλάσματα ως και το DNA σου αλλάζει!
*
Πρέπει να εμπιστευτείς την αλήθεια σου, αλλιώς ο νους σου θα χρησιμοποιήσει ένα σωρό επιχειρήματα, ένα σωρό παραδείγματα για τις καταστροφές, την δυστυχία και τον πόνο των ανθρώπων για να σε πείσει να ασχοληθείς με το έξω!
Θα σε πείσει ότι πρέπει να σβήσεις πρώτα όλες τις φωτιές που καίνε έξω από εσένα και αν σου μείνει χρόνος τότε να ασχοληθείς και με την φωτιά μέσα σου, που είναι ο νους σου!

Αν μπορέσεις να δεις την ευρύτερη εικόνα για την πραγματικότητα θα δεις ότι αυτός ο κόσμος δεν βρίσκεται στο έλεος των ανθρώπων!
Η κατανόηση είναι πολύ σημαντικό πράγμα! Και υπάρχουν άνθρωποι που αποτελούν αποδείξεις για την αλήθεια που αποδεικνύουν ποια είναι η αλήθεια και δεν μιλάνε απλά για την αλήθεια με καλές προθέσεις!

Μην ασχολείσαι πολύ με ερωτήματα του τύπου "τι θα απογίνει ο κόσμος", "τι συμβαίνει στον κόσμο", ή "γιατί είναι έτσι ο κόσμος"! Όλα αυτά απασχολούν μόνο τον νου σου και δεν σε βοηθάνε να πας βαθιά μέσα σου! Και μην παρερμηνεύσεις αυτό που λέω! Δεν λέω να μη σε νοιάζει τι συμβαίνει στον κόσμο, αλλά το να σε απασχολεί τι συμβαίνει στον κόσμο δεν πρέπει να είναι η προτεραιότητά σου! Η προτεραιότητά σου πρέπει να είναι να βρεις τον εαυτό σου, να βρεις την αλήθεια μέσα σου!
Mooji
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: