ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

21 Ιουν 2017

Μπορεί κάποιος που έχει δει το πρόσωπο του Χριστού να θέλει να επιστρέψει στο σφαγείο;

Οι δάσκαλοι του Θεού δεν μπορεί να έχουν λύπη εγκαταλείποντας τις ευχαριστήσεις αυτού του κόσμου!
Είναι θυσία να εγκαταλείπεις τον πόνο; Ένας ενήλικος δυσαρεστείται που εγκατέλειψε τα παιδικά παιγνίδια; Μπορεί κάποιος που έχει δει το πρόσωπο του Χριστού να θέλει να επιστρέψει στο σφαγείο; 
Μαθήματα θαυμάτων 

Ο ανερχόμενος Υιός του Θεού ξεπέρασε τον θάνατο επειδή έχει αποδεχτεί την ζωή! 
Μαθήματα θαυμάτων 

Αυτός ο οποίος έχει δεχτεί την εξιλέωση για τον εαυτό του μπορεί να θεραπεύσει τον κόσμο! 
Μαθήματα θαυμάτων 
* 
Ο νους έχει καταδικάσει τον εαυτό του να αναζητά χωρίς να βρίσκει!
Και να είναι πάντα δυσαρεστημένος και ανικανοποίητος! Να μην ξέρει τι πραγματικά θέλει να βρει! Ποιος μπορεί να δραπετεύσει από αυτήν την αυτοκαταδίκη! Η αυτοκαταδίκη είναι μια επιλογή που αφορά την ταυτότητα σου! Και κανείς δεν αμφιβάλλει για ό,τι ο ίδιος πιστεύει ότι είναι! 
Μαθήματα θαυμάτων 
*
Η ιερή γνώση και το σφυρί του Θωρ
"Στην Νορβηγική μυθολογία ο θεός Θωρ είχε ένα σφυρί σαν αυτά τα χοντρόσφυρα που σπάνε πλάκες! Αυτό το σφυρί είχε τρεις ιδιότητες. Πρώτον, του χάριζε τις θεουργικές του δυνάμεις! Δεύτερον, μπορούσε να το σηκώσει μόνον ο ίδιος! Και τα ισχυρότερα πλάσματα στον πλανήτη δεν μπορούσαν να το σηκώσουν από το έδαφος! Με τίποτα! Και τρίτον, με αυτό μπορούσε να πετάει! Όταν το περιέστρεφε πολύ γρήγορα μπορούσε να πετάει! Το ίδιο συμβαίνει και με την ιερή γνώση! Μπορεί να την έχεις, αλλά δεν μπορείς να την σηκώσεις! Δεν σηκώνεται από το έδαφος! Μπορεί να την βλέπεις, μπορεί να ξέρεις τα πάντα! Μπορεί να την έχεις σαν θεωρία, αλλά δεν έχει για σένα καμία αξία αφού δεν μπορείς να κάνεις χρήση του μαγικού παράγοντα!" 
*
Δεν υπάρχει ερώτηση που να μην μπορεί η ψυχή σου να απαντήσει! Φτάνει να την ακούσεις πολύ προσεκτικά! Η ίδια η ερώτηση εμπεριέχει την απάντηση!
Κουτσομπόλικο το σύμπαν εξάλλου! Τα ερωτήματα τα γεννά ο νους επειδή μπορεί να τα απαντήσει! O νους είναι μέρος του κόσμου! Τα πάντα αλληλοσυνδέονται! Η πληροφορία διατρέχει ό,τι υπάρχει! 
Σχόλια:
-Εάν μπορούσαμε όλα να τα απαντήσουμε τότε θα ήμασταν στο τέλος της ανάπτυξης του πολιτισμού!
-Του πολιτισμού όπως τον ξέρουμε... Τα ερωτήματα τα γεννά ο νους επειδή μπορεί να τα απαντήσει! Δεν γνωρίζουμε, εξάλλου, μόνο με τον γραμμικό, σειριακό νου! Υπάρχουν και πνευματικοί δίοδοι... Είναι καταγεγραμμένη στους αιώνες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης και η πνευματική εμπειρία!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: