ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Ιουν 2017

Εσύ γίνε η καλή εκδοχή! Η εκδοχή του ουρανού!

Ο Θεός θα σε στριμώξει μέχρι εκεί που δεν φαντάζεσαι! "Αν δεν χάσεις την ψυχή σου δεν θα την βρεις!" Θα σε πάει από τον πιο δύσκολο για σένα δρόμο! "Άστα όλα και ακολούθησε με!" Θα αναμετρηθείς με το απόλυτο! Και όταν τα αφήσεις όλα θα σου τα δώσει όλα! 
***
Να κρατήσουμε ζωντανό το άγιο Εκκλησιαστικό γεγονός της Συνάξεως που κρατάμε εμείς οι Ορθόδοξοι εν Μυστηρίω! Την Ενότητα ως Πρόσωπα και όχι ως πολτοποιημένες συνειδήσεις! 
Περιπατητές άκουγαν, λέει, έξω απ' τα Θεοδοσιανά τείχη στην Πόλη το βουητό σαν από μελίσσι από την αδιάλειπτη προσευχή που έκαναν οι αγρότες καθώς εργάζονταν στα χωράφια! "Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησον με!" 
*
Αυτό που αναζητάς είναι ακριβώς ΕΔΩ!
Mooji 
Ολάνθιστος ο ουρανός στην Ελλάδα! Γεμάτος ευλογίες και Δώρα! 
***
Μέχρι τέλους να σηκώνεσαι όρθιος! Αυτό είναι νίκη!
Όχι στο να μην πέσεις! Ούτε στο να μην λαθέψεις! Να είσαι όρθιος και να συνεχίζεις με χαρά το Ιερό ταξίδι! Είναι στην φύση του κόσμου τούτου να πέφτει πάνω σου κάθε αντιστροφή της Χριστότητας! Το ζητούμενο είναι σε κάθε επίθεση να παραμένεις ο Χριστός Εαυτός!
*
 Όλοι οι μεγάλοι υπήρξαν παιδιά αλλά μόνο λίγοι το θυμούνται!
Αντουάν Σαιν Εξυπερύ
Με ξωκλήσια και θάλασσα, ναι, ζω!

Μεγάλη ελευθερία να κατακτήσεις το δικαίωμα να μην εξηγείς τα αυτονόητα! Ούτως ή άλλως από κει και κάτω είναι άγριος δυισμός! Από κει και πάνω άρωμα ουρανού! 
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: