ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

21 Ιουν 2017

Το γέλιο είναι ένα μυστήριο!

Είναι καλύτερα να έχεις την εμπειρία, από το ν’ ακούς κάποιον να μιλάει για την εμπειρία του γέλιου! Το γέλιο σού επιστρέφει την ενέργειά σου! Κάθε γωνιά της ύπαρξής σου ζωντανεύει και κάθε κύτταρο της ύπαρξής σου ξεκινά να χορεύει! Αλλά χρειάζεται να δώσουμε στην ζωή νέο προσανατολισμό! Το παρελθόν έχει τραυματίσει την ζωή πολύ άσχημα, σε έχει κάνει σχεδόν τυφλό απέναντι στο γέλιο -όπως κάποιοι άνθρωποι είναι τυφλοί στα χρώματα!

Το γέλιο χρειάζεται μια πολύ ευαίσθητη ευφυΐα! Σημαίνει ότι μπορείς να καταλάβεις την γελοιότητα μιας δεδομένης κατάστασης! Κάθε γεγονός που συμβαίνει έχει την κωμική του πλευρά, απλώς χρειάζεσαι αίσθηση του χιούμορ! Το γέλιο είναι ο πιο ευφυής παράγοντας μέσα σου! Οι βούβαλοι δεν γελάνε και εάν συναντήσεις ένα βούβαλο να γελάει θα σου έρθει τρέλα!

Αν το γέλιο είναι πραγματικά ολοκληρωτικό, μπορείτε να πάτε και βαθύτερα από την καρδιά! Μπορείτε να φτάσετε στο κέντρο της ύπαρξης σας! Μπορεί να σας δώσει μια φευγαλέα ματιά για το τι σημαίνει αλήθεια, ομορφιά, τι σημαίνει να γιορτάζετε την ύπαρξη! Η κατανόηση μου είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πολυτιμότερο από το γέλιο! Το γέλιο σας φέρνει κοντά στην προσευχή!
Osho

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: