ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

6 Ιουν 2017

O Oυρανός είναι η απόφαση που πρέπει να πάρω!

Σε αυτόν τον κόσμο ο Ουρανός (παράδεισος) είναι μια επιλογή, επειδή εδώ πιστεύουμε ότι υπάρχουν εναλλακτικές από τις οποίες μπορούμε να διαλέξουμε!
Μαθήματα Θαυμάτων
*
Μόνο στον θάνατο επιλύονται τα αντίθετα, διότι το τέλος των αντιθέσεων σημαίνει ότι πεθαίνεις!
Κι έτσι η σωτηρία βλέπεται σαν θάνατος, διότι η ζωή βλέπεται σαν σύγκρουση! Και η επίλυση της σύγκρουσης δεν είναι παρά το τέλος και της ίδιας της ζωής σου!
Μαθήματα Θαυμάτων

Ό,τι είναι αληθινό στην δημιουργία του Θεού δεν μπορεί να εισέλθει εδώ μέχρι που να αντανακλάται σε κάποια μορφή που να μπορεί να την καταλάβει ο κόσμος!
Η αλήθεια δεν μπορεί να έρθει εκεί όπου θα γινόταν αντιληπτή με φόβο! Διότι αυτό θα ήταν το σφάλμα ότι η αλήθεια μπορεί να έρθει στις ψευδαισθήσεις! Η αντίθεση κάνει την αλήθεια ανεπιθύμητη και δεν μπορεί να έρθει!
Μαθήματα Θαυμάτων 
*
Χρειάζεται να σου υπενθυμίσουν ότι ενώ νομίζεις ότι αντιμετωπίζεις χιλιάδες επιλογές, στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο μία!
Ακόμα και αυτό φαίνεται σαν επιλογή! Γιατί η αλήθεια είναι αληθινή και τίποτα άλλο δεν είναι αληθινό! Δεν υπάρχει κάτι το αντίθετο για να διαλέξεις! Δεν υπάρχουν αντιθέσεις στην αλήθεια!
Μαθήματα Θαυμάτων
 *
Αυτή είναι η αληθινή θρησκεία : Παιχνίδι, αγάπη, κέφι!
Όσσο
Πρέπει να συμπεριφερόμαστε  όχι σαν να πρέπει να ζήσουμε για χάρη του σώματος, αλλά σαν να μην μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό!
Σενέκας
*
Μην επαινείτε τους άλλους, γιατί καταστρέφονται!
Κανείς δεν είναι τίποτα, αφού πεθαίνει! Κανείς δεν πάει πουθενά αφού σκέφτεται! Κανείς δεν είναι σε τίποτα καλύτερος από τον άλλον  παρά μόνον στις στιγμές  της προσφοράς του!

Μην σκέφτεσαι εσύ! Άσε τον Θεό να σκέφτεται μέσα από σένα!
*
Έχεις ακούσει μέχρι το σημείο που θίχτηκες!
Παραπέρα δεν μπορείς να πας! Άρα έχεις κατεβάσει τους διακόπτες και ακούς μόνο το 3% όσων λέω! Ο βαθμός της ευθιξίας είναι και ο βαθμός του εθισμού στην ερπετική σκέψη! Ο εθισμός της σκέψης είναι ο εθισμός στο κακό!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: