ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

12 Ιουν 2017

"The Greeks had it all!" Maharishi

 Μπορούμε εύκολα να συγχωρούμε ένα παιδί που φοβάται το σκοτάδι! Η πραγματικότητα είναι όταν οι ενήλικες φοβούνται το φως!

Να απαντάς στις προκλήσεις με ακόμα περισσότερη ζωή! Με μεγαλύτερη τόλμη και πρωτοτυπία στις επιλογές σου! Με στόχο το καινούργιο, το άγνωστο, το ανεξερεύνητο!
Όλη σου την εμπειρία την χρωματίζει η συνείδηση σου!
 
*
Δεν πρέπει να τον λυπάσαι τον άνθρωπο! Τον άνθρωπο πρέπει να τον βοηθάς να σταθεί σωστά!
Κανείς όμως δεν μπορεί να βοηθήσει αν δεν είναι αποστασιοποιημένος πλήρως! Αν αποστασιοποιηθείς, το κάνεις από αγάπη! Όχι από έλλειψη αγάπης! Η αγάπη θυσιάζει τον ίδιο της τον εαυτό προς χάριν της αγάπης! Και τον συμφεροντολογικό εαυτό και τον ανταλλακτικό εαυτό. Όλους τους εαυτούς!
*
Κανείς που δεν είναι απόλυτα αθώος και υπερταχύς -να τρέχει με ταχύτητα Φωτός αγάπης!- δεν θα μπορέσει να μείνει σ' αυτό τον δρόμο!
Άλλος θίγεται, καίγεται, δεν μπορεί, προσβάλλεται, αναποδιάζεται, θυμώνει ή πιστεύει ότι φωτίστηκε και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο, άλλος ότι πήρε το «πακέτο» και φεύγει  Αυτοί που θα προσπαθήσουν να συγκρατήσουν την γνώση, με κάποιο τρόπο δεν θα λειτουργεί! Είναι τόσο τραγικό όλο αυτό! Λειτουργεί μόνο πυροδοτούμενο από το ίδιο το φως! Και μόνο σε συνθήκες του φωτός! Ό,τι και να γράψεις γι' αυτό, δεν έχει καμιά σημασία! Δεν γράφτηκε ποτέ τίποτα! Το βιβλίο είναι άδειο! Ο Θεός είναι φρέσκος! Σε καινούργιο σημείο κάθε στιγμή! Όλα τα βιβλία που έχουν γραφτεί και έχετε διαβάσει είναι άκυρα! Δεν ισχύει τίποτα! Γιατί τίποτα από όσα έχουν γραφεί δεν έχουν νόημα! Τίποτα από ό,τι γράφεται δεν είναι αληθινό! Η μόνη αλήθεια που υπάρχει είναι μέσα στο ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ!
* 
Δεν μετράνε οι σπρωξιές και το να πέσεις, αλλά το να βαρεθείς να ξανανέβεις!
Επίσης ο δρόμος δεν είναι για φοβισμένους! Θα έρθεις σε κόντρα με όλα σου τα ελαττώματα! Τα πιο μύχια! Το φως είναι πάρα πολύ βαθύ! Πέφτει πολύ βαθιά και παντού! Πρέπει να είσαι ειδικά δομημένος για να φωτίζεις την θέα του κατασκευάσματος σου! Τεράστιες οι γνώσεις αλλά αδύνατον να χρησιμοποιηθούν από αυτούς που έχουν πρόθεση!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: