ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

31 Ιουλ 2017

Ό,τι βλέπεις είναι μέσα στο νου σου!

Επικέντρωση! Αυτό είναι το μεγάλο Μυστικό! Να είσαι παρών στο Άγιο Σημείο σου! 

Τι θα άλλαζα; Τα πάντα! Τίποτα! Χαίρομαι που ζω! 
*
"Το άγνωστο ως πρωτογενής ενέργεια είναι η εμπειρία των αγγέλων: πέρα από την μορφή και την εικόνα! Είναι το πανπεριεκτικό Όλον που γεννά την εικόνα και την μορφή!" 
Αυτό που λέμε ελευθερία είναι το μισό βασίλειο του νου σου! Να γίνεις η ίδια η ελευθερία έξω από τον νου! Είναι σαν να λες «φωτίστηκα», όμως δεν είσαι φως! Πάντα είσαι ευάλωτος στο να χάσεις την ελευθερία σου! 
*
Μην ταυτίζεσαι με τους ρόλους! Ένας μεγάλος ηθοποιός θα παίξει όλη την γκάμα των ρόλων!
Η ζωή θα φροντίσει να παίξεις τους ρόλους που σου αντιστοιχούν! Και που ενδεχομένως έχεις επιλέξει από πάνω! Να θυμάσαι: Είναι απλά ρόλοι! Αυτό που εσύ είσαι είναι πίσω και πέρα από τους ρόλους! 
*
Όσο δυσάρεστοι και αν είναι οι γύρω σου το σύμπαν σε έφερε κοντά τους για να κάνεις κάτι!
Αν δεν μπορείς να τους αγαπήσεις να τους συγχωρήσεις να τους φωτίσεις την ύπαρξή τους μην τους βαραίνεις με την καταδίκη σου! Άφησε τους στο έλεος του Θεού και μη τους επιτρέπεις να σε βλάπτουν! Αν είσαι καλύτερος από αυτούς ήδη ωφελούνται! Κουτσομπόλικο γαρ το σύμπαν! 
*
Δεν είναι ζήτημα πίστης ο Θεός αλλά βεβαιότητας!
Η ζώσα Παρουσία του δεν είναι ιδεολογικό συμφώνημα ούτε φαντασίες και ευχολόγια! Είναι η ίδια σου η αναπνοή ο χτύπος της καρδιάς σου η αίσθηση του καλού μέσα σου! Το φως! 

Μην ξεχάσεις πριν πεθάνεις να ζήσεις!

Αν βουληθώ να σ' αρνηθώ...
 Κύπρος, 20.7.1974
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: