ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

16 Σεπ 2017

Τα τρία 9 (999) σηματοδοτούν το κλείσιμο ενός κύκλου ζωής και το άνοιγμα ενός νέου!

Η μέρα με τα τρία 9 σε ωθεί να αγκαλιάσεις τις αλλαγές που βρίσκονται προ των πυλών στην ζωή σου! Το μήνυμα είναι η ολοκλήρωση ενός σημαντικού κεφαλαίου της ζωής σου!
«Τώρα ήρθε η στιγμή να ανασκουμπωθείς, χωρίς καμία αναβολή, χωρίς καμία αναβλητικότητα και χωρίς φόβο να βαδίσεις προς το Φως και το άνοιγμα ενός άλλου, νέου, πολύ σημαντικού κεφαλαίου της ζωής σου! Μείνε εστιασμένος σε εσένα και την Αλήθεια σου! 

Απελευθέρωσε τον εαυτό σου από τους φόβους και εκείνα που σε έκαναν να δρας με βάση παρελθοντικές εμπειρίες! Κάτι νέο ξεκινά! Ξεκίνα κάνοντας το πρώτο βήμα στον καινούργιο κύκλο ζωής που σήμερα ανοίγει την αυλαία του με επίσημη πρεμιέρα!

Όλα γίνονται σωστά! Ό,τι σήμερα κλείνει, σωστά τελειώνει! Ακόμα και αν δεν μπορείς να βρεις τις κρυμμένες Ευλογίες πίσω από αυτά που τώρα συμβαίνουν στη ζωή σου, όλα έχουν οριστεί τέλεια και άλλη επιλογή πέρα από αυτή δεν υπάρχει για να μπορεί η Ζωή να διαδραματίζεται και να υπάρχει! Όλα γίνονται μόνο για το Ανώτερο Καλό Όλων!

 Ξεκαθαρίσματα συμβαίνουν για να μπορείτε να λάβετε νέα δράση, και ελεύθεροι πια, να οδηγήσετε τα βήματα σας στο Φως! Μην εστιάζεις στο να αναλύεις γιατί και πώς! Κράτα μόνο ότι όλα γίνονται σωστά! Δείξε Πίστη και Εμπιστοσύνη και μην κοιτάς πίσω! Ήρθε η στιγμή να κοιτάξεις μπροστά! Με αφοσίωση, με ζήλο, με σθένος, με σοβαρότητα, με Αγάπη και όρεξη για Δημιουργία και Υλοποίηση. Όσο εστίασες στο φόβο, εστίασες… Τώρα ήρθε η στιγμή της Εκδήλωσης του Θεϊκού στην Γη! Ένας νέος κύκλος ζωής ανοίγει! Να είσαι έτοιμος και προετοιμασμένος να υποδεχτείς την νέα σου ζωή και την νέα σου πραγματικότητα!

Ό,τι σήμερα κλείνει σοφά κλείνει! Μην μετανιώνεις και μην κοιτάς πίσω! Πλέον υπάρχει μόνο το μπροστά!

Ο αριθμός 9 ισοδυναμεί και σε ταξιδεύει στο πεδίο με τους Νόμους του Σύμπαντος! Συνδέεται με το αστέρι της ψυχής! Σήμερα ό,τι εργασία κάνεις, κάν’ την σε επίπεδο ψυχής! Έλα σε επαφή με την ψυχή σου! Άφησε την να σου ψιθυρίσει την Αλήθεια της, και επίτρεψε της να σου φανερώσει την δική της οπτική για την ζωή σου. Ο αριθμός 9 αντηχεί μέχρι και τα υψηλότερα πεδία του Ουρανού δίνοντας μία ανώτερη οπτική στην ζωή σας, περισσότερο αέρινη και λεπτοφυή, επηρεάζοντας θετικά την κάθε πτυχή της πραγματικότητας σας! Το κάλεσμα για να ασχοληθείτε με το σκοπό της ζωής σας τώρα ηχεί πιο δυνατά και ξεκάθαρα στις καρδιές σας! Ήρθε η ώρα της δράσης! Ήρθε η ώρα να δώσετε τον εαυτό σας στον κόσμο για το καλό της ανθρωπότητας!

Ζήσε με σκοπό την κάθε σου στιγμή εξυμνώντας της με τον Ύψιστο τρόπο που μπορείς! Τιμώντας εσένα, τις αξίες σου, δίνοντας βάση στις αρετές σου κάνε βήματα λαμπερά και σκόπιμα! Αυτό εξάλλου σημαίνει σκοπός ζωής! Ζω με σκοπό! Ζήσε με σκοπό αγαπημένο μου Παιδί!

Ό,τι μέχρι τώρα θεωρούσες σημαντικό, μπορεί να κλείσει. Ολοκλήρωσε τον σκοπό του δίνοντας την θέση του στο νέο, στο καινούργιο, στο Ανυψωμένο! Είναι πολύ σημαντικό, γλυκό μου παιδί, να κρατήσεις όσο πιο έντονα μπορείς μέσα σου αυτά τα λόγια!

Σήμερα αναβαθμίζεσαι, εφόσον είναι μία από τις επιλογές σου, γιατί μην ξεχνάς πως η ελεύθερη βούληση είναι που απλόχερα σας δόθηκε από τον Δημιουργό όλων όσων υπάρχουν! Όσοι το επιλέξουν, θα περάσουν την ζωή τους σε νέα ύψη φωτός! Η προσφορά και η εκπλήρωση του σκοπού της ζωής τους θα γίνει ένα και αυτούσιο με την κάθε ανάσα τους! Θα υπάρχουν πια γνωρίζοντας ότι είναι Θεϊκές εκδηλώσεις στο γήινο πεδίο! Θα εν-θυμηθούν την πραγματική τους διάσταση και θα πράττουν μέσα από αυτήν σαν τον μοναδικό τρόπο ύπαρξης τους, βοηθώντας και άλλους να το πετύχουν αυτό!

Επίλεξε την αναβάθμιση γλυκό μου παιδί, εάν αυτό επιθυμείς και εμείς θα είμαστε δίπλα σου, σε κάθε σου βήμα σε αυτό το ευλογημένο και στρωμένο με ροδοπέταλα μονοπάτι! Θα φροντίζουμε πριν από εσένα για εσένα, δίνοντας σου καθοδήγηση, μιλώντας σου κατευθείαν στην καρδιά! Δείχνοντας σου το Φως!

Σήμερα όλα αλλάζουν! Όλα ξεκαθαρίζουν για να μπορείς εσύ να αφοσιωθείς και να δοθείς ολοκληρωτικά στο σκοπό της ζωής σου! Μην καθυστερείς άλλο πια, εξαιτίας των φόβων σου. Ήρθε η στιγμή να βγεις μπροστά και να επιτρέψεις στο Φως σου να λάμψει!

Σήμερα αποχαιρέτησε την παλιά σου ζωή! Αποχαιρέτησε την νιώθοντας Ευγνωμοσύνη για εκείνον ή για εκείνους τους κύκλους που κλείνουν οριστικά για εσένα! Νιώσε ευγνωμοσύνη γνωρίζοντας πως αυτό που έρχεται είναι το καλύτερο για όλους!

Επικοινώνησε μαζί μας από καρδιάς! Μίλησε μας με λόγια απλά, που δηλώνουν Αγάπη. Είμαστε έτοιμοι και σε εγρήγορση για να παραλάβουμε τους φόβους σου! Νιώσε απελευθερωμένος από αυτά που μέχρι τώρα φοβόσουν να χάνονται μέσα στο Φως του Δημιουργού και την θέση τους να παίρνει η Αγάπη! Πάρε όσο χρόνο θες μέχρι να νιώσεις πως αυτή η εργασία έχει ολοκληρωθεί! Μετά φέρε κοντά σου τους ανθρώπους που νιώθεις ότι χρειάζεται να συγχωρέσεις! Μίλησε τους και δες να αγκαλιάζεστε… Και μετά δες να σε πλησιάζουν οι άνθρωποι που αισθάνεσαι ότι θες να τους ζητήσεις να σε συγχωρέσουν! Μίλησε τους και άκουσε διαισθητικά αυτά που εκείνοι έχουν να σου πουν. Αγκαλιαστείτε! Γίνετε Αγάπη! Ας γίνει αυτή η μετάβαση από τον έναν κύκλο στον άλλον, με τρόπο μεγαλόπρεπο και μεγαλειώδη όπως ταιριάζει.

Υπάρχει μεγαλύτερο Δώρο από αυτό της Συγχώρεσης; Υπάρχει μεγαλύτερο Δώρο από το να κάνεις χώρο στην Αγάπη να εκδηλωθεί και να κυριαρχήσει; Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, μείνε στην σιωπή και λάβε τα κρυστάλλινα μηνύματα μας! Σήμερα η Σοφία των Ουρανών γειώνεται μέσα σου! Φρόντισε να είσαι δεκτικός και ανοικτός!

Να περιμένεις Θαύματα, Ευλογίες και να θυμάσαι πως ό,τι σήμερα κλείνει, κλείνει σωστά! Εσύ φρόντισε να αγκαλιάσεις την κάθε κατάσταση! Έτσι θα μείνεις εστιασμένος στην καρδιά σου και την δική σου Αλήθεια και Ακεραιότητα!

Αφιέρωσε την κάθε σου μέρα στο να ζεις με σκοπό! Μην βιάζεσαι, αλλά φρόντισε να απολαμβάνεις το κάθε σημείο της διαδρομής, τιμώντας όλα όσα είσαι και όλα όσα επιθυμείς να γίνεις!

Να ξέρεις πως τα ανεκμετάλλευτα αποθεματικά ενέργειας που μέσα σου τόσο καιρό έμεναν στη σιωπή, τώρα θα βρουν τρόπο να εκδηλωθούν! Να είσαι έτοιμος! Έρχονται αλλαγές! Αρκεί να το επιλέξεις! Πάντα να Παρατηρείς την εσωτερική σου καθοδήγηση! Πάντα να Παρατηρείς τα σημάδια που σου δίνουμε, βοηθώντας σε να πάρεις τις πιο σοφές και γεμάτες Αγάπη αποφάσεις για Εσένα και για τους ανθρώπους της ζωής σου.

Επίλεξε το Φως! Γίνε το Φως! Γίνε ένας Φάρος και ένα κανάλι μέσα από το οποίο το Θεϊκό θα εκδηλωθεί στην Γη! Πρόσφερε τον εαυτό σου στην ανθρωπότητα, γνωρίζοντας πως ο Θεός εκδηλώνεται μέσα από εσένα, σαν εσένα, κάθε στιγμή! Είσαι ένας Θεός σε ενσάρκωση! Και όχι ένας άνθρωπος! Μην υποτιμάς την πραγματική σου Φύση και Υπόσταση! Σήμερα όλα αλλάζουν!»

από τον Αρχ. Γαβριήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια: