ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Σεπ 2017

Πώς εισακούγονται οι προσευχές μας

Μεταξύ της τρίτης και της τέταρτης διάστασης υπάρχει ένα τεράστιος αιθερικός «υπολογιστής». Εκεί μεταφέρονται τα αιτήματα και οι προσευχές. Υπάρχουν αμέτρητοι άγγελοι κομιστές μηνυμάτων! Αυτοί κατανέμουν τα μηνύματα στο ανάλογο κανάλι διοχέτευσης. Πολλά δεν φτάνουν στον παραλήπτη και διαλύονται πριν φτάσουν στο αιθερικό δίκτυο!
Άλλα λιμνάζουν για ορισμένο χρόνο ως σκεπτομορφές και αφού ζήσουν για λίγο διαλύονται επίσης! Αυτό συμβαίνει γιατί τα αιτήματα είναι φορτισμένα από το κατώτερο κομμάτι της προσωπικότητας! Δεν έχουν την δόνηση εκείνη που θα τους επιτρέψει να μπουν στα κανάλια διοχέτευσης! Όταν από τον αιθερικό υπολογιστή περάσουν στα κανάλια διοχέτευσης, καταλήγουν σε ένα κεντρικό σύστημα καταχώρισης! Από κει αποστέλλονται στον παραλήπτη! Δίνεται προτεραιότητα σε αυτά που αφορούν το σύνολο των ψυχών μιας ομάδας και γενικά στα αιτήματα που είναι φορτισμένα με αγάπη! Ο χρόνος που μεσολαβεί για αυτή την διεργασία είναι άμεσος σε σχέση με το δικό μας χρόνο στην Γη. Το σημαντικό στοιχείο είναι το πλάνο της ψυχής και το πώς εκείνη θα χειριστεί την εύνοια που θα της δοθεί ως απάντηση στο αίτημά της!

Υπάρχει ένας τρόπος διατύπωσης αιτήματος που έχει δοθεί από τους Ανώτερους Εαυτούς και τους αγγέλους: όταν θέλουμε να ζητήσουμε βοήθεια, το δηλώνουμε φωναχτά στον Ανώτερο Εαυτό μας! Πρέπει να είμαστε συγκεκριμένοι στο αίτημά μας. Η δόνηση της φωνής μας πρέπει να έχει αποφασιστικότητα και να είμαστε σίγουροι για αυτό που ζητάμε! Μπορούμε ακόμα να ενισχύσουμε το αίτημά μας κάνοντάς το γραπτό!

Εάν δεν γνωρίζουμε την μορφή του Ανώτερου Εαυτού, τον σκεπτόμαστε νοητικά αφού πρώτα τον επικαλεστούμε. Εάν γνωρίζουμε το όνομά του (συχνότητα) τον επικαλούμαστε με αυτό. Εάν όχι, τον αποκαλούμε «Ανώτερο Εαυτό». Αυτό μπορούμε να το επαναλάβουμε για τρεις μέρες ή περισσότερο, αν νιώσουμε διαισθητικά ότι χρειάζεται. Αυτά τα αιτήματα τα παραλαμβάνει ο Ανώτερος Εαυτός κι αν αφορούν την δικαιοδοσία του τα ικανοποιεί ή τα δρομολογεί αναλόγως. Αν δεν είναι στην δικαιοδοσία του, τα υποβάλλει στην ανώτερη πνευματική ιεραρχία που τα μελετά. Σε περίπτωση που κριθεί ότι θα βελτιώσουν την εξέλιξη της ψυχής, τότε αυτά ικανοποιούνται. Ακόμα και μια ασθένεια που θα οδηγούσε σε θάνατο μπορεί να αποφευχθεί, αν τα στοιχεία που θα προσκομίσει ο Ανώτερος Εαυτός δείχνουν ότι η ψυχή έχει συνειδητοποιήσει τα λάθη της και ότι έχει αρκετά σημαντικά πράγματα να κάνει στο μέλλον.
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: